Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Curatam si spalam bine legumele.
Taiem ceapa marunt, morcovii si patrunjelul rondele, ardeiul cubulete mici.
Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam legumele taiate si le calim usor aproximativ 10 minute.
Carnea o spalam bine de impuritati, o taiem cubulete si o adaugam peste legume.
Adaugam apa, aproximativ trei sfert din oala.
Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam cartofii curatati si taiati cubulete si orezul.
Cand e gata fiarta, oprim focul, si o dregem cu ou batut si smantana.
Adaugam tarhon murat dupa gust, in functie de cat o vrem de acra.
Decoram cu patrunjel verde.
1
pentru a nu se branzi adaugati oul batut cu smantana abia cand e aproape rece.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult